viernes, 20 de enero de 2012

MOBILITZACIONS A L'ESCOLA


Han començat les mobilitzacions al CEIP Juan Carlos I d'Almenara en contra de les retallades que ens aplica el Consell de la Generalitat a tots els funcionaris de carrera, a més dels deutes que té amb els col·legis i que està ahofegant el seu funcionament.
L'eixida dels mestres i la resta de personal administratiu a la porta de l'escola, tots els dijous a les 12:30 h. és la primera de les mesures que s'han acordat per a fer palés el rebuig a aquestes retallades. De les altres iniciatives, tindreu puntual informació en aquest blog.


Quan la gent es forrava amb la construcció, quan es construïen aeroports fantasmes, Formules I, Ciutats de les Tenebres i Marines Horror, nosaltres seguiem cobrant el mateix (llavors erem menyspreats perquè estavem dins el grup dels mileuristes). Ara que la bambolla s'ha explotat i els especuladors fugen amb els diners de tots, els funcionaris hem de ficar a la caixa comuna els diners que atres com ara Urdangarin, s'han emportat i ara sóm menypreats per tindre un lloc de treball fixe.
Seguim treballant com sempre, però ara per menys diners i encara voldran que seguim comprant per a menejar l'economia. Ja,ja,ja,ja,ja,ja.

Com diria Shakespeare: "....algo huele a podrido en Dinamarca
(on posa Dinamarca podeu afegir C. Valenciana)

No hay comentarios:

Publicar un comentario