miércoles, 31 de octubre de 2012

IOLI COMPLEMENTS

L'ESCRIPTOR TONI SANZ PRESENTA " IOLI COMPLEMENTS ".


Ahir 30 d'octubre a la biblioteca municipal Joan Fuster d'Almenara, el nostre company i escriptor Toni Sanz, va presentar la seua novel·la " Ioli complements".
Ioli és una periodista d'èxit que presenta un programa de medi ambient. La investigació de certs desastres mediambientals la portarà a enfrontar-se a tota classe d'especuladors que volen aprofitar-se i fer negoci amb la natura. Un oncle físic nuclear i la seua iaia marroquina faran que Ioli isca airosa de nombroses situacions. L'acció es desenvolupa en llocs valencians, sobretot en Almenara, on fixarà la seua residència, al cim d'una muntanya.
Solidaritat, paciència, treball en equip, integració, defensa del medi ambient, etc. són valors que es treballen en el llibre, junt a un poc de ciència i màgia.













L'AUTOR

Antonio Sanz, llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València, ha treballat més de vint anys a la Universitat Menendez Pelayo de València, on va conéixer a Yolanda Cuevas periodista a la que li dedica el llibre de Ioli. Actualment és l'administratiu del CEIP Juan Carlos I d'Almenara, però la seua plaça està a l'IES d'Almenara, on s'incorporarà prompte. La primera novel·la que va escriure " Diablos en un mural " va guanyar  la 33ª edició del premi de narrativa Joan Fuster d'Almenara en l'any 2011.


QUE TINGUES MOLTA SORT, TONI

No hay comentarios:

Publicar un comentario